test

Alina Atudori
Sunt soție și mamă a trei copii minunați. Sunt o persoană pozitivă și cred că orice încercare poate fi depășită dacă ne punem nădejdea în Domnul! Am experiență în domeniul asistenței sociale și a consilierii persoanelor aflate în dificultate. Îmi doresc să ajut mamele aflate în impas să redescopere bucuria și binecuvântarea maternității.
Adelina Dolhascanu

Sunt Adelina, am 26 de ani. Sunt masterandă, mamă a doi copii și soție a unui bărbat minunat. Aș mai putea adăuga că sunt prietena unor persoane deosebite și multe altele despre mine dar, cele mai relevante, sunt că sunt Pro Familie și Pro Viață. În acest sens, îmi doresc din suflet, prin acest Proiect, să fiu alături de mămicile care traversează o perioadă de criză a sarcinii, în vederea păstrării bebelușului, unic din prima secundă.

Ana Hrestic

Buna, sunt Ana. Imi desfasor activitatea in domeniul automotive, unde se concentreaza un volum enorm de munca si investii pentru salvarea unei singure vieti. Se fac cercetari, inovatii, simulari, teste, pana la cel mai mic detaliu, obiectivul tinta fiind zero accidente, zero vieti pierdute. Daca salvarea vietii este o miza atat de mare pentru unele industrii, pentru noi este o prioritate grauntele de viata din burtica mamei.

Daniela Bălinișteanu

Ca femeie înțeleg toate dorințele și provocările prin care trece o altă femeie. Ca mamă înțeleg toate temerile și planurile pe care le are orice mamă. Știu ce înseamnă bucuria maternității dar și tristețea pierderii unui copil. Foarte multe mame au nevoie de ajutor într-un moment copleșitor, iar noi suntem aici să le sprijinim cu toată dragostea.

Andreea Mihai

Sunt Andreea, am 35 de ani și sunt mama a 6 copii. Eu însămi am trecut printr-o criză de sarcină când aveam 19 ani, finalizată cu nașterea unei fetițe. La 26 de ani l-am cunoscut pe Dumnezeu, prin intermediul celui mai bun prieten al meu, Andrei, care mi-a devenit soț și împreună avem 5 copii. Iubesc oamenii, iubesc copiii și aș vrea, cu ajutorul lui Dumnezeu și a experienței mele de soție și mamă, să pun umărul la protejarea micului copil nenăscut.

Raluca Samoilă

Ma numesc Samoilă Raluca Alexandra! Ce mă motivează să fiu aici? Un simplu exercițiu de imaginație: ,,Dacă aș fi copilul din pântece, dornic de viață? Sau cum ar fi dacă mama mea ar avea nevoie de ajutor, astfel încât să nu renunțe la mine?” Dacă pot fi doar un mic pilon în protejarea unei vieți, atunci merită din plin să încerc!

Nicoleta Tamaș

Prin prisma activităților profesionale am ajuns să cunosc multe tinere aflate în situație de criză. Vulnerabilitatea, dificultatea luării unei decizii, impresia de “drum închis” și gândul că nimeni nu te poate înțelege și nu te poate ajuta, sunt doar câteva dintre trăirile care pot să te macine în această perioadă. Hai să încercăm să găsim împreună variante din care poți alege!

Cătălina Iosif

Ma numesc Iosif Ionela Catalina, mama a doi copii superbi si mama a doi copii pierduti. Nu poate fi dar mai mare ca VIATA, de aceea imi doresc sa ajut, sa incurajez, sa imbratisez, sa ascult, sa leg rani ca mai apoi sa se vindece cu mila Domnului. Toate astea le fac cu draga inima pentru mama care se afla intr-o situatie dificila dar totodata intr-o binecuvantare si anume aceea de a avea in pantece VIATA.